ContactHeb je een vraag over de inhoud van het boek? Of wil je graag een boekrecensie geven? Wil je graag een boek bestellen of meedoen met de workshop? Stuur dan een mail naar info@desireelageweg.nl

Geef aan welk boek je graag ontvangt of met hoeveel personen je komt op de sieraden maken workshop met de datum van voorkeur voor de workshop.


Je ontvangt daarna zo snel mogelijk bericht terug (minimaal binnen 24 uur tot maximaal een week, en mocht je na die tijd niets terug horen, probeer het dan met het contact formulier op de blog website).


Boeken die via mij worden besteld worden verzonden met post.nl of DHL als brievenbus pakje (€ 3,80) of als pakket (€ 5.00) met track en trace als je meerdere boeken bestelt.Jouw verhaal in nieuw boek?Ben jij ook zonder kinderen? In een wereld waar alles om kinderen draait, waar de opa’s en oma’s als paddenstoelen uit de grond schieten?

En wil jij ook graag meedoen aan een boek voor mensen zonder kinderen om andere mensen zonder kinderen te inspireren, of om een hart onder de riem te steken?

Ben jij 40+ of ouder, kinderloos of bewust kindervrij? En heb jij het leven zonder kinderen op een positieve manier in je leven weten te integreren? Dan ben je van harte welkom om mee te doen en kan jouw inbreng zinvol zijn. Alleen zo kan het een leuk positief boek gaan worden waar je blij van wordt!Vragenlijst kun je opvragen via Désirée.

Daarna word je vanzelf op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van

het boek (i.v.m. drukte kan het een tijdje duren voordat je antwoord krijgt).info@desireelageweg.nl


DÉSIRÉE SIMONS